Over ons

Keurig Kindje is in 2019 opgestart door twee jonge ouders die een specifiek, stijlvol en klassiek aanbod in baby- en kinderkleding misten in de al bestaande Nederlandse webwinkels. Keurig Kindje wil u voorzien in dit specifieke aanbod en biedt u een collectie aan die omschreven kan worden als klassiek, schattig, mooi en luxe welke babypakjes en newborn kleding bevat voor alle kindjes. De collectie bestaat uit zowel bekende, onbekende, maar vooral authentieke merken. Op Keurig Kindje vindt u de meest unieke merken, waarvan een deel voor het eerst in Nederland te koop is!

Keurig Kindje vindt niet alleen stijl, maar ook kwaliteit erg belangrijk. Het is dan ook om die reden dat alleen de meest bijzondere en unieke merken toegevoegd worden aan het assortiment. Bij Keurig Kindje vindt u authentieke en klassieke merken uit bijvoorbeeld Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal. Ieder item is met zorg geselecteerd. Keurig Kindje hoopt u met haar kwalitatieve en onderscheidende merken te kunnen inspireren met bijzondere baby- en kinderkleding voor uw eigen Keurig Kindje.


Waarom Keurig Kindje

Naast een kwalitatief en onderscheidend aanbod in baby- en kinderkleding, biedt Keurig Kindje u de beste service. Ieder item dat u bestelt, wordt met zorg ingepakt en naar u toegestuurd. Daarbij is het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Keurig Kindje is gedreven om u de mooiste merken en de beste service te kunnen bieden, zodat u ook uw kindje kunt laten schitteren in stijlvolle kleding.

Uniek aanbod

Wij zijn continu op zoek naar de meest bijzondere, bekende en onbekende merken om uw kindje te laten schitteren.

Gratis levering

Bestel eenvoudig kleding voor uw kindje en profiteer van gratis levering bij bestellingen vanaf €75.

Bezorgopties

Kies zelf het bezorgmoment dat u het beste uitkomt. Maak gebruik van avondlevering en vroege ochtendlevering of kies een PostNL-afhaalpunt bij u in de buurt.

Betaal achteraf

Eerst zien en dan geloven? Dat snappen we. Daarom kunt u bij ons eenvoudig achteraf betalen, wanneer u helemaal tevreden bent met uw aankoop.